SIMONA - slatki sto i dekoracija prostora


Once upon a time...

... upoznali smo Simonu ♥
Tada je punila dve godine i tek se vratila iz Disneyland-a. Još pod utiskom i velikom željom da se vrati u Pariz, nije nam preostalo ništa drugo, nego da joj omiljene junake dovedemo na rođendan. Od tada smo joj ispunili svaku želju, pa je tako na njenom trećem rođendanu prisustvala ribica Dori sa mamom i tatom, a na četvrtom.... ZVER !!! Lepoticu smo imali - slavljenicu glavom i bradom ☺

Treća godina našeg druženja je morala da prevaziđe sve predhodne, a za to nam je bila potrebna odlična komunikacija između svih aktera. Dovoljno je da samo jedna karika popusti i...sve je bilo uzalud. Jedna od najvažnijih karika u lancu je sigurno sam prostor u kome se odvija dešavanje, tačnije vlasnik tog prostora. Ukoliko mu je važno, kako i nama, da oživi bajku i u tome jednako uživa kao i mi....onda je uspeh zagarantovan. 

Ana ( Event Club Mia - Zemun. Dečija Igraonica Mia) je jedno veliko dete u cipelama jedne ozbiljne,  disciplinovane, usresređene, profesionalne i uspešne mlade žene, koja voli da se igra i još uvek veruje u bajke. Saradnja sa njom je uvek fenomenalna, a rezultati fantastični.
Okupila je, kaže najbolji tim na ovim prostorima, i rešila da napravi  bajku.
Torta : Naša mala zavrzlama
Kolači: Cake Studio Rouge
Medenjaci : Nataša Belić
Fotograf : Marko Sladoljev
Dizajn, realizacija, dekoracija, postavka, montaža,papirna i ostala galanterija, dekorativni predmeti, slatkiši i slaniši... BOMBONICA EVENTS ♥

Pre nego što Vas pustimo da uživate u detaljima, želimo da Vam pokažemo kako je sve izgledalo pre i posle transformacije i time dokažemo da ukoliko postoji volja, želja i znanje...ništa nije nemoguće.A sada ... UŽIVAJTE !!!
Napominjemo da je za postavku ovakve dekoracije u celom prostoru, potrebno najmanje 3 sata uvežbanog i organizovanog rada., a za sam slatki sto oko sat vremena. 
Коментари

Популарни постови