BOMBONICA - 3rd


Bombonica je proslavila svoj TREĆI rođendan !!!
Za ove tri godine prošla sam koliko nisam u poslednjih deset. Mogla bih knjigu da napišem.  Iskreno...možda i hoću...jednom ☺
Za sada ću ostati samo na ovom postu i zahvaliti se, pre svega, VAMA koji ovo čitate, koji me pratite, koji ste sa mnom proslavili rođendane svojih najmilijih, a onda i mojim kolegama i prijateljima koji su deo Bombonicine priče. Neki su tu od samog početka, neki su prošli sa mnom jedan deo puta, neki su se zadržali duže, neki kraće, a neki su od skora tu i sigurna sam da će još dugo biti.

Bombonicin tim čine tri člana: Aleksandar, Biljana i Barbara. 
Tri sanjara koji odbijaju da porastu i koji imaju jaku želju da svakom od Vas prirede događaj za pamćenje, da svakom detetu naprave samo njegov rođendan, svakoj mladoj samo njeno venčanje,...drugačije od svih ostalih. Da li ste primetili da već sad stoliće zovete i pamtite po imenima dece za koje smo ih pravili? 
Pa eto...već smo nešto uradili po tom pitanju ☺  

Ipak, Bombonica ne bi mogla ništa bez tima ljudi sa kojima je više od kolega. Sa ljudima jednako luckastim i otkačenim kao i mi. Svi mi zajedno činimo jednu veliku porodicu maštara i sanjara, skupinu nestašne i ponekad vrlo bučne dece koja najviše od svega voli da se IGRA !!!

Red je da ih konačno sve predstavimo:

Biljana i Katarina - Sweet Design
Zadužene za torte, kolače i ostale slatke poslastice na našim stolovima.

Ljiljana- Mega reklama
Zadužena za štampu i njenu pripremu. Bez nje nema ni onih prelepih pozadina na Vašim stolovima.

Ivan - Balonika
Umetnik koji od balona pravi....dvorce, ali bukvalno.

Marija - Cvetni dizajn
Naš mali cvetić koja je u većini slučajeva zadužena za cvetne aranžmane i balone. Neko na koga uvek možemo da se oslonimo i ko nas podržava od prvog momenta postojanja.

Marko - Foam Factory
Iza ovog imena se kriju slova od stiropora koja su sve češće na našim stolovima, ali i na zidovima Vaših domova.

Milica - Kafana Klub "Provalija"
Naš najbolji domaćin i neko o kome ćemo tek pisati 

I to bi bilo to narode.
Još jednom jedno veliko HVALA našim kolegama, mamama i tatama naših rođendanaca i svima onima koji su tu uz nas i pored nas, a mi... se uskoro opet vraćamo i čitamo o nekim novim, slatkim stolićima.
Do tada...uživajte u letu i radostima koje samo ovo godišnje doba može da nam priredi.Коментари

  1. Barbara, svaki tvoj projekt je poseban, nezaboravan. Za slijedećeg uvijek pomislim kako ne može prestići prethodnog, prevarim se svaki put. Pomićeš granice, golicaš maštu, ostavljaš nas bez teksta. Sretna vam obljetnica, uživajte u svojim uspjesima!!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови