SIMONA - Disneyland
Simona je prošlog leta putovala u Francusku i posetila Disneyland. Od tada su Mini, Miki, Pluton, Paja, Pata i Šilja njeni omiljeni junaci. O tome se priča, prepričava i sanja. Zbog toga je njena mama Ana odlučila, da za Drugi rođendan njene male princeze, Disneyland dovede pravo u Event Centar Mia u Zemunu i ponovi čaroliju. Da li je u tome uspela ? Nego kako !!! ☺

Pripreme i prvi dogovori su krenuli još u novembru prošle godine. Sve vreme se maštalo, spremalo i pripremalo, jer...sve je moralo da bude savršeno. Sa Anom sam sam vrlo malo pričala o samom izgledu stola i svega onoga što je trebalo njemu da predhodi ( pozivnica, putokaza, izgleda dvorišta, stolova, samom dizajnu...). Pričali smo o Simoni, njenim impresijama koje je ponela iz ovog magičnog grada i svemu onome što ju je dotaklo. Sve ostalo Ana je prepustila mom sjajnom timu i meni, tako da smo mogli da se IGRAMO do večnosti i nazad !!!

Ovaj put moram da pohvalim i Event Centar Mia, koji nam je izašao u susret u svakom pogledu i da se zahvalimo na slobodi koju smo dobili da sve uradimo onako kako je zamišljeno. Ovo je pravi raj za mame i sve one koje se bave našim poslom. Ovo je prvi put da nismo morali da objašnjavamo šta je slatki sto, koliki je, šta sve ima na njemu, gde treba da stoji, kako treba da izgleda,... oni to sve dobro znaju i više od toga, tako da je ostvarenje svih želja bilo - MOGUĆE !!!

Ostalo nam je još samo da im se beskrajno zahvalimo što su nam bili fantastični domaćini, kao i mami Ani što je verovala u nas i ukazala nam bezgranično poverenje, Dečijem fotografu na  fotografijama koje nam uvek pošalje brzinom svetlosti, a Vama što nas redovno pratite.

Cacepops, cupcake i torta Balerina Torte Jagodina
Teglice Sweet Design

Uživajte....do sledećeg puta.

Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови