VUK - Tatty Teddy


Maja je htela nešto elegantno, nešto nežno, nešto plavo, nešto vrlo jednostavno i nešto sa Tatty medvedićima za njenog prvorođendancaVuka... i zaista nije bila zahtevna. Poslala mi je par slika, kako bi volela da izgleda njen sto i ja sam se sa velikim uživanjem latila posla. Gledala sam da izađem u susret svakoj njenoj želji, iako ih je bilo jako malo i nadam se da sam u tome uspela.

Ipak...ovaj dan je mogao da preraste u katastrofu jer sam pogrešno zapisala vreme rođendana. Budimo iskreni do kraja i recimo da se i ovakve stvari dešavaju...zato ako Vas ubuduće više puta upitam da li je to i to vreme početka rođendana - nemojte se čuditi. Škola je to, koja se ponekad skupo plaća.

Zbog toga HVALA, pre svega, Maji na velikom razumevanju, osoblju hotela Hajat na brzom prolasku kroz proceduru ulaska i pomoći, Katarini na sjajnim vozačkim sposobnostima, Mariji na večitom smirujućem tonu ali i na onome što je njihov pravi posao, te mi pomažu da stolovi uvek izgledaju onako kako ste ih Vi zamislili ili poželeli.

Pozdrav i čitamo se uskoro .Коментари

Популарни постови