Danica


Bila je ovo jedna "luda žurka" od početka pa do samog kraja,....u stvari... njoj još uvek nema kraja i ja se iskreno nadam da će još dugo, dugo, dugo da traje. Odavno ne brojim koliko sam stolova uradila, ali ih sve još uvek dobro pamtim. Najviše po deci i njihovim temama, ali ponekad i po mamama. Ovaj sto je jedan od takvih. Danica je definitivno dete koje Vam na prvi pogled "uđe pod kožu" i prosto poželite da je po ceo dan gnjavite, ali....i njena mama Mirjana je nešto zaista posebno.

O našem zajedničkom projektu, začinjenom fantastičnom energijom, smehom i "pozitivnom ludilu" mogla bih da pričam danima, ali.... znam da Vas mnogo više zanima "proizvod" našeg vrlo aktivnog druženja u tih nedelju i više dana, pa ću više o tome. Pošto je na ovom stolu radilo puno ljudi, koje je Mirjana vrlo pažljivo odabrala i između svih vrlo profesionalno koordinirala, pomenuću sve, a Vi klikom na njihovo ime možete doći na njihovu stranicu ili sajt :

- Dizajn stola, slatkiši, papirna galanterija i postavka - Bombonica
- Torta - Saga torte
- Cheesecake i cupcake MAMA Mirjana
- Cake pops Sweet Design
- Cvetne aranžmane - Cvedni dizajn
- Fotografija - Teodora R. Ćirić

Prostor je MIA igraonica u Zemunu, a ja Vas sada ostavljam da uživate u stolu i Danici. 
Uskoro se ponovo čitamo, a ja u međuvremenu moram Mirjani nešto da pošaljem, jer sama pravi nešto vrlo lepo i da se konačno dogovorimo oko te kafe. ☺


Коментари

Популарни постови