SLATKI STO ZA NINU - I deo


Slatki sto za Ninu je nešto posebno i mislim da će to ostati zauvek, bez obzira na vreme koje dolazi. On nam je dozvolio da otvornih očiju odsanjamo  jedan divan san, koji se pamti za sva vremena, učestvujemo u jednoj prelepoj bajci, koja traje kad god se pomene ime Nina, upoznamo neke divne i pametne ljude i naučio nas mnogo toga. U organizaciji, dekoraciji, postavci i svemu ostalom što je potrebno za nešto ovako veliko i bajkovito učestvovalo je mnogo ljudi. Ne možete ni zamisliti koliko.  Zbog toga, sve ovo neće moći da stane u jedan post, pa ćemo ga podeliti na dva dela. 

Ovaj put, nije nas angažovala "samo" mama. Mirjana je i menadžer Svadbenih zvona koja se bavi dekoracijom i organizacijom venčanja, poslovnih događaja, rođendana i ostalih proslava. Više informacija o tome dobićete klikom na ime njene agencije, gde direktno dolazite na njen sajt. Ova veoma lepa, poslovna, zabavna, iskrena  i nadasve prijatna mlada  Dama nam je ukazala veliku čast time što nam je poverila postavku slatkog stola za njenu mlađu ćerku Ninu i njen PRVI rođendan. Malo je reći HVALA za tako nešto.

U ovom prvom delu pričaćemo o samom slatkom stolu, a u sledećem o celokupnoj dekoraciji Atlantis Event Centra u Beogradu. Ovaj sto od 3 metra dužine i preko 3 metra visine je ispunjen kolačima naših dragih koleginica iz Sweet design-a, koje su se zaista potrudile da odgovore bojama  sa dekoracije ovog stola, ali i sjajnim ukusima.

Pustićemo da sto sam "priča svoju priču"...mislimo da smo mi sasvim dovoljno rekli ono što smo trebali da kažemo. ☺


Коментари

Популарни постови