DAMJAN & LAKI


O ovom stolu bi moglo da se priča i priča i priča, ali....skratiću što više mogu, jer mnogo toga se vidi na samim fotografijama, pa da ...ne preteram ☺

Zvezda dana je.... naravno, naš plavooki prvorođendanac Damjan. Međutim, njegov nerazdvojni četvorogodišnji drugar Laki je vrlo prisutan u svakom segmentu njegovog života, pa samim tim, nije ni  čudo što je ostavio traga i na slatkom stolu. Njihova priča počinje mnogo pre Damjanovog rođenja i ...iako neke stvari ne možemo da Vam otkrijemo...možemo da konstatujemo da Laki sa punim pravom nosi to ime. Stvarno je SREĆA !!!

Mama Kristina se svim silama potrudila da priredi pravo rođendansko iznenađenje, ne samo Damjanu, već i njegovom tati Bobanu. Znao je on da Kristina nešto smera, ali....ovo je ipak premašilo njegova očekivanja. To znači da je ova slatka misija uspešno okončana i da na kraju ostaje jedan prelep i važan dan u njihovim, ali i našim, životima kao predivna uspomena koja će se dugo pamtiti.

Doduše, pamtiće ga i Alexandar, moj kolega iz kreativnog tima Bombonice, jer ovo je bio njegov PRVI samostalni rad. Ovaj put, ja sam bila samo pomagač i savetodavac. Znala sam da će sve ispasti kako treba, jer ovaj sto je dozivao njegovo ime, a imao je i zdušnu podršku. Ne samo mame Kristine i moje malenkosti, već i naših nerazdvojnih drugarica iz Sweet Design-a.

Pa, ja skratih...koliko sam mogla... ostavljam Vas da uživate i upijete ovu dobru energuju koja prosto zrači iz ovih predivnih fotografija. Čitamo se uskoro opet ☺

Коментари

  1. Toliko ste nam ulepšali već Divan dan da vas svuda hvalimo i toplo preporučujemo:) Veliki pozdrav za Aleksandra i Barbaru koji su na ovom stolu odlično prepričali našu priču :) Damjan sa kucom Lakijem,mamom i tatom :)))

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови