Andrijana i ja ☺


Andrijanu sam upoznala nekih desetak dana pre njenog rođendana. Došla je sa mamom i tatom na naš prvi sastanak. Iako sam sa  Aleksandrom vodila "glavni" razgovor o tome kako  treba da izgleda slavljenički stolić za njenu mlađu ćerku i šta treba da se nađe na njemu, pomno sam slušala i Andrijanu, koja nam se s vremena na vreme priključivala.Nije mi trebalo dugo da shvatim da njih dve isto razmišljaju, da su vrlo slične i da između njih postoji vrlo jaka emotivna veza, tako da neće biti problema oko usklađivanja želja. 

Na sam dan proslave rođendana, Andrijana me iznenadila....došla je malo ranije i odmah pritrčala stolu. Bilo je jasno da ima jaku želju da vrlo aktivno učestvuje u njegovoj postavci, ali da joj prvo stavim krunicu. Naravno....nije problem. Uvek se nađe nešto što malene princeze mogu da urade i kako da pomognu, a da pri tom sve brzo privedemo kraju. Ipak, u jednom trenutku trebalo je "odbraniti" krem na cupcake-ovima...bar dok joj ne dođu drugari. ☺ 

Odmah je bilo jasno da Andrijana voli ove primamljive kolačiće za koje su se svojski potrudile naše drugarice iz Sweet design-a. Iskreno,...retko ko im odoli. I da ne dužim više, mada bih mogla još svašta nešto da ispričam,...ostavljam Vas da uživate u još jednom baš slatkom stolu gde su jednorozi ostavili Miu na 2-3 sata i ulepšali Andrijanin rođendan svojim prisustvom.

Čitamo se opet uskoro ☺


Коментари

Популарни постови