SLATKI STO ZA BARBARU


Krajem maja meseca između Sanje i mene počela je prva prepiska....
Već posle par, vrlo pažljivo, pročitanih  rečenica i pregledanih slika bilo mi je sasvim jasno da ona ne zna za moje koleginice iz Novog Sada i da su upravo one savršen izbor koji bi odgovarao njenom senzibilitetu. Što bi se reklo "skapirale bi se na jedan". Istog momenta sam je uputila na njih, mirne savesti i sigurna da je ta priča sa sigurnim happy end-om gotova,  ali.....sam pogrešila.
Splet okolnosti je ipak vratio na moja vrata i definitivno nisam imala izbora....

Imam blagi osećaj da je Sanja vrlo pažljivo čuvala svog "keca u rukavu" do samog finala i odlično znala kako da iz mene izvuče ono što sam mislila da ne posedujem. Na sastanku, nekih desetak dana pre rođendana, predstavila mi je svoju ćerku, našu slavljenicu. Čim je izgovorila njeno ime....šta reći....bila sam skroz razoružana i vrlo spremna da odgovorim zadatku.

Tako je Barbara za Barbaru napravila prvi slatki stolić za prvi rođendančić. Ali onoj velikoj Barbari je trebala pomoć prijatelja, kako bi maloj Barbari priredila pravi vatromet boja i ukusa. Sweet Design je ovaj put dao više od maksimuma i zato im jedno ogromno HVALA, kao i našoj Neni, Dečijem fotografu, koja je definitivno najbolja u svom poslu. 

VELIKO HVALA i Sanji koja je imala više poverenja u mene, nego što sam ja imala u sebe samu i naravno....jedan veliki KISS za moju imenjakinju. 
I nismo toliko divlje, zar ne ?☺

Pa, narode....ostavljam Vas da uživate u Neninim fotkama, jednako koliko sam ja uživala u izradi ovog stola. Vidimo se uskoro kod ....Petre ☺
I da ne zaboravim....još jedno mlado, novo lice koje ćete uskoro upoznati malo bolje, a koje je na ovom stolu imala svoje "vatreno krštenje". Za sada je dovoljno reći - Jelena ♥

Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови