PETRIN SLATKI STO 2Brzo prođe godina. Nisam se ni okrenula, a ona je već napunila DVE !!!
Istom brzinom "tutnji" kraj stolova, sve je zanima, sve bi da pipne i nešto da "čapne",malo se ljuti, više se smeje, vesela i znatiželjna baš kao svaka srećna dvogodišnjakinja. 
Ma,....Petra je čudo ♥
Ista ekipa, isto mesto, pa čak je i šator isti, ali.... sa nekim malim izmenama. Kada smo se rastajale prošle godine, Milica mi je rekla : 
"E, sad tačno znam kako ću i šta ću sledeće godine !" 
I znala je ☺
Sve je pripremila par meseci unapred. Isprobala recepte ( Petrin tata kaže da je bio "zamorče" u tim njenim eksperimentima, ali nije mu bilo teško), "izlistala" Pinterest, prikupila informacije, pronašla teksture, naučila da pravi cvetne aranžmane,  sve sačuvala i ništa nije prepustila slučaju....ali, bez opterećenja, grča i nervoze. Milica se igrala, opustila, radovala i uživala. I prošle godine je naše druženje bilo fenomenalno, a ove godine....ta reč ne postoji. Postoji samo eksplozija dobre energije koja se oseća nedeljama posle svega.
I da ja ne dužim više...ostavljam Vas da uživate u ovom Shaby slatkom stolu , ali da se pre toga zahvalim najpre, ovoj divnoj i veseloj porodici, našem šefu Djuri iz Poslovnog Klub-a Košutnjak i naravno Vesni iz Tortino Fondan na sjajnim tortama.

Vidimo se uskoro ☺

Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови