BLUE SWEET TABLE


Maja je mama dva predivna dečaka i oni su joj definitivno centar sveta i srž postojanja, ali...uvek je želela devojčicu. Ovom rečenicom, ne znam da li sam prenela njene ili moje misli, ali znam da je to nešto što nam je zajedničko, pored još niza stvari koje smo poverile jedna drugoj na našem prvom sastanku. Zbog toga je ovaj ( bar za prvi rođendan) slatki stolić trebao da bude romantičan, elegantan i nežen, kao neka devojčica, ali ipak pravi muški ☺ 
Inspiracija nam je bila torta, koju je Maja izabrala još mnogo ranije. Iako, ona nije bila planirana da se nađe na stolu, do dela kada slavljenik "duva svećice", sve je trebalo da najavi njen dolazak. A torta...prelepa ♥ Za nju , kao i za ostale slatke zalogaje, bile su zadužene naše drage koleginice iz Sweet Design-a. Verujemo da ćete uskoro na njihovom profilu videti i koje su to dve torte radile za malenog Miloša. Do njih - klikom na njihovo ime u ovom tekstu.
A sada ....želim da se zahvalim Mariji i Dejanu na jednom prelepom druženju, ukazanom poverenju i prilici da uživam u jednom slatkom plavetnilu, a Vama, dragi moji, želim još jedan srećom ispunjen dan.
Vidimo se uskoro ☺


Коментари

Популарни постови