PETRA
Teme nema, boje pastelne, ali ne i "anemične", pomalo "shabby", pomalo "vintage" i možda nešto sasvim drugačije od onoga što smo do sada radili. Doduše, mi se iz "petnih žila" trudimo da nam stolići ne liče jedan na drugi i da svaki od njih "nosi" neku "svoju priču", ali...često mislite da od onog što smo već uradili ili je neko drugi uradio, ne može da bude bolje. Verujte ... i sigurno  MOŽE. ☺ 

Andrijana je mama male Petre koja je predprošlog vikenda napunila godinu dana. Jako su joj se dopali stolići "leptirić" i "čajanka" koje smo radili za Dunju i Lanu, pa je i ona htela nešto slično za njenu malu princezu, ako ne i isto. Međutim,...jedna od osnovnih karakteristika Bombonice jeste u tome da NE PRAVI dva ista stolića, pa makar tema i boje bile iste. Svako dete zaslužuje SVOJ stolić, jedan i drugačiji od ostalih. Tako je i Petra trebala da ima jedinstven, poseban i samo njen, pogotovo za svoj prvi rođendančić. On treba da "odslika" nju, a ne nekog drugog i zbog toga smo s svojski potrudili i mislimo da smo u tome uspeli.

Međutim, za to nam je bila potrebna pomoć, pre svega mame Andrijane koja je uspela da nam dočara šta je to što se njoj dopada, i naravno naše slatke koleginice koja specijalno dizajnirala tortu za malenu Petru. Draganu Puzavac već znate, kao i njen rad, ali možda ne znate da je na ovom stolu imala jednu ulogu više. Ta uloga je obema prijala i potvrdila da je timski rad u ovom poslu jako bitan, kao i bezgranično poverenje.

A sada Vas ostavljam da malo uživate u fotografijama kreativnog fotografa, koga ćete pronaći pod pseudonimom Vladimir Off.
Vidimo se uskoro ☺
Коментари

 1. Jaoooooooooo ova zadnja slika <3<3<3 Sve vam je lepo na ovom stolu.. sve!! (k'o i obično..;)

  ОдговориИзбриши
 2. Savršeno!
  Znam koliko se trudiš u kratkom vremenskom roku da sve bude ovako savršeno, zato izražavam najdublje divljenje.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala Snežena ♥
   Pa nije baš tako kratko.... osmišljavanje, izrada, korigovanje, milion proba,..traju malo duže, a sama postavka...e, to je jako kratko, pogotovo kada se postavlja u igraonicama ☺

   Избриши

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови