STO ZA UČITELJICU


Kada ti deca zadaju domaći zadatak....e, onda budi pametan ☺
Sanja je mama jedne preslatke Lane, a Lana pohađa osnovnu školu Dositej Obradović iz Umke, odeljene IV-1. Sanja je inače i predsednik saveta roditelja koja je ovaj svoj zadatak shvatila više nego  ozbiljno, a ono što se meni dopalo, jeste da joj je interes dece najbitniji u celoj priči. Tako da je bila njihov "pregovarač" za iznenađenje koje su priredili svojoj učiteljici - Jeleni Milanović.
Slatki sto, cveće, pesma i mini priredba....pa je do svega toga vode latice ruža rasute po celoj školi ( mislim da su tetkice pošizele) ....o daaa...suza koliko hoćeš, ali i smeha, nestašluka i vrhunske zabave. Znam, iz iskustva, da Sanji nije bilo ni malo lako da sve organizuje, pogotovo što pored Lane ima i jednog malog "ljutka" koja je baš bila ljuta na mene. Em sam vreme posvetila ovim "velikima" i njenoj sestri, em sam joj uzurpirala mamu. Pa,...ne može to tako. ☺ Ipak, mami je uspelo da sve ispadne savršeno, a "ljutko" je ipak uzeo lizalicu i oprostio mi .
Malo sam ja šta tu imala da radim...mogla sam samo da gledam koliko su složni, vredni, sposobni, organizovani, posvećeni i da budem ponosna na njih. Pustila sam ih da sami urede sto, a ja sam samo nadgledala i škljocala sa uživanjem.
Pa, učiteljice....izvela si generaciju na koju možeš da budeš više nego ponosna.

I umalo da zaboravim....ovaj sladoled na stolu nije pravi. To je Sladiša koji sladi, ali ne hladi. Pravi ga "Skroz dobra pekara" Sjajan je ☺


Коментари

Популарни постови