SARA BUBAMARA


Nismo putovali za Požarevac, ali smo zato otputovali u Kovin i bilo nam je fantastično.
Zvezda dana je definitivno Sara, naša mala bubamara. 

Ovaj stolić je, meni lično, jedan od najslađih koje sam pravila za moje male prvorođendance i nekako sam se posebno vezala za njega. Nemojte me pitati zašto, jer odgovor na to pitanje nemam. Jednostavno je tako.... nekad Vam nešto govori da stvari treba malo više "zašećeriti" i tada definitivno poslušajte svoj instikt. Nećete se pokajati. 

A sve je počelo tako što sam mami Jeleni morala da saopštim da sam za rođendan njene male mrvice zauzeta i da putujem u neki drugi grad. To mi je najteže kada saopštavam roditeljima, ali sam joj ponudila svu moguću pomoć u svemu. Dogovorile smo se da se čujemo nekih desetak dana ranije. Kada me je pozvala, termin se oslobodio i više ništa nije moglo da me spreči da krenem put Plamen grada. Sada mi je mnogo drago što je sve tako ispalo, jer ova mala mazuljica je to definitivno zaslužila. Za dobrodošlicu sam odmah i bez uvoda dobila jedno nežno maženje po licu, kasnije milion osmeha i poslatih poljubaca, a za kraj jedan zagrljaj. Šta ćeš više . Meni je to bilo i više nego dovoljno i ako važim za "brbljivicu", ovde ne mogu da nađem reči za iskazivanje svojih osećanja. Sara me je jednostavno "oduvala".

Žao mi je samo što moja slatka drugarica Dolcelina nije mogla da otputuje samnom da vidi razliku između stolova i stolova, ali mi je mnogo drago što su njeni mafini i mirisni keksići našli na ovom stolu, jer im je tamo definitivno bilo mesto. Biće još prilika....možda već dogodine ☺Коментари

 1. Preslatko! Sara izgleda baš mazno, verujem da ste uživale zajedno uz taj besprekorno osmišljen stolić..

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Najveća mazulja koju sam ikada upoznala ♥
   O daaaaaa....bilo je fantastično. Hvala ♥

   Избриши

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови