SVE BILO JE MUZIKA...


...jer naša slavljenica, Elena, svira harfu i klavir. Upravo je napunila 11 godina, a njena mama Dragana je htela da joj priredi nešto za pamćenje i prepričavanje. Nešto što još nije imala, nešto malo drugačije. Sve se odigralo u njihovoj igraonici World of Play and Sport na Bežanijskoj kosi. I ovaj put boje stola je odredio sam ambijent, što je sasvim normalno. Dragana je u njega unela deo sebe i svoje duše,  a Elena dosta podseća na majku. Nekako se sve "skockalo" tako da je, na neki način, i sama igraonica postala deo slatkog stola ili je sto postao deo igraonice. Kako god.... na kraju smo dobili jednu romantičnu, nežnu priču koja je prožeta jakim i veselim bojama. Neko bi rekao da smo spojili nespojivo.

Za tortu i mafine se svojski potrudila, a ko bi drugi, no .... TETKA - Marina Rajić, koja se ovim poslom ne bavi profesionalno, ali za prijatelje i rodbinu je uvek dostupna. Mi se nadamo da neće ostati samo na tome i da će ona uskoro praviti ove slatke fantazije i za druge mališane, a i za one koji, po godinama, to nisu.
Ekipa nije ekipa, ako tu nema naše Dolčeline, tako da su njeni popsevi odmah zauzeli svoje mesto na harfi i klaviru. ☺

Ovom prilikom se zahvaljujemo sjajnom fotografu Snežani Medić, na prelepim fotografijama i sjajnoj saradnji. Nama se specijalno dopada zbog činjenice da se opredelila da bude isključivo Dečiji fotograf ( namerno smo stavili veliko "D") , a uverili smo se da je deca prosto obožavaju. Iskreno,... ne može to baš svako ♥
Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови