PEPA PRASE


Što je lepo kada imaš starije sestre, pa još umeju da prave kolače. I to kakve kolače !!!
Vasilije je napunio četiri godine pre nekih desetak dana. Mama Maja i sestre Sara i Nina su htele da mu prirede pravo iznenađenje, pa su me pozvale da im pomognem oko postavke slatkog stola na temu Pepa Prase. Ovaj omiljeni crtani junak našao se i na majici našeg slavljenika. Odmah mi se pohvalio da je dobio od mame, pravo iz Rima. 

Iako bi maleni Vasa trebao da bude zvezda dana, njegove sestre su mu nenamerno preuzele tu "titulu". Kako ? Sasvim slučajno i iz najbolje namere. Naime, ove mlade Dame su svom bratu i njegovim drugarima spremile mafine i cake pops-e da se počaste. Toliko su to dobro uradile da su, pre svega, zadivile sve prisutne njihovim izgledom, a onda i ukusom. Svaka čast !!!
Tortu im je radila dugogodišnja "teta za kolače" Milena, čiju FB stranu, na žalost, nisam pronašla. Zbog toga nemamo mogućnost "odlaska" direktno na njen profil, ali ukoliko ima zainteresovanih rado ćemo Vam proslediti telefon. Inače, mama Maja nije baš ljubitelj torti od fondana, pa je Milena uvek pravi izbor za nju i njenu prelepu porodicu.

I da više ne pričamo mnogo, ostavljam Vas da uživate u Vasinom rođendanu i remek delu njegovih sestara. Mi se sa njima ponovo vidimo za nekih godinu dana, a dotle moramo da smislimo šta će nam biti novi HIT !!! Ovaj put su to bile "bojalice za jezik" ili lizalice koje boje jezike u zeleno, plavo i crveno ☺

Коментари

Популарни постови