MI IMAMO MAGARENCE...


... i zove se Eeyore ♥ Sa njim spavamo, sa njim se igramo, sa njime se šetamo i ....jednom rečju MNOGO GA VOLIMO !!! I šta ćemo sad ? Temu imamo, boje "rozle" i ljubičastu volimo, slavimo prvi rođendan, definitivno smo jedna prava pravcata devojčica i .... kako od svega toga napraviti jedan "ženskasti" stolić ? 

Pa...lepo. Prepustimo sve Bombonici i Dragani , pa šta bude - biće.
I bilo je !!! ☺
Baš "ženskasto", luckasto, zabavno, veselo, šareno i što je najvažnije Nikoliji se jaaaako dopalo !!!

Moramo priznati i nama. Čak nam vreo dan i uobičajena gužva do Pančeva nisu nanele ni trunku nervoze. Znate ono kada Vam je do nekog ili nečeg mnogo stalo i jedva čekate da toga dođete, pa na sve smetnje odmahujete rukom i ne obazirete se. E, baš tako je bilo. Trebalo je upoznati tu malenu princezu i njenu fantastičnu mamu Sanju. Žao mi je što nisam mogla ostati još koji trenutak duže, jer me je nestrpljivo čekala Elena na Bežanijskoj Kosi, ali....ima vremena. Družićemo se mi još, a ja se posebno radujem novom susretu.  ☺


Ovom prilikom Vam i posebno predstavljamo tortu  Dragane Puzavac i naglašavamo da je ona autorsko delo ove mlade umetnice iz Beograda. Klikom na sliku dolazite direktno na njenu FB stranu.

Cake designer Dragana Puzavac

Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови