SVAŠTA NEŠTO ŠARENO ☺Neki su to nekada zvali "magareće", pa "lude", pa pubertetske i na kraju smo se malo "proenglezili", pa ih sada zovemo teenage godine. Sećate li se tog "hormon-eksplozija" perioda u Vašem životu ?! Mene ništa ne pitajte. Čini mi se da iz njega, nikada nisam ni i  izašla ☺

Doduše, .... mojih 12 nisu baš bile tako "girl-aste", zebraste i "šljokičave" kao Larine (moj film je bio malo drugačiji), ali ... poznajem nekog čije jesu, pa sam u ovom slučaju imala savetnika. U svakom slučaju, teenage-eri  se ne razlikuju mnogo. Svi prolaze kroz faze "hoću-neću", "znam-ne znam", ali neću da priznam, "volim-ne volim" i sve to začinjeno prenaglašenim smehom koji "preti" da svakog trenutka preraste u histeričan plač. Vriska, cika, muzika i prve simpatije, ali i prve ozbiljne ljubomore, prva ogovaranja i prva razočaranja. Nije lako, ali je mnogo lakše od svega onoga što ih tek čeka u životu.

Zato su slatki stolovi teenage-era uvek prenaglašeni, šareni, puni i pomalo "otkačeni", ali su i za tili čas "očišćeni", pa na kraju žurke na njima bukvalno ne ostane - NIŠTA ☺ A baš smo ga "nakrcali". Bombonica sa svojim specijalnim poklon pakovanjima bombona, čokolada i lizalicama, Halo Torta sa tortom, cupcake-ovima i popsima. 
Ma, neka su nam živi i zdravi 105 pa o-5 ☺

Slatki sto je postavljen u igraonici Lacky Star na Voždovcu.
Zahvaljujemo sjajnim domaćinima na svemu. Narode, sjajni ste bili ☺


Коментари

Популарни постови