MAGDALENINO PROLEĆE♫ Nekako s proleća ♪ ...rodila se naša Magdalena ♥
Tema "proleće" se možda sama nametnula, ali je definitivno i savršeno opisala ovu malenu princezu i njenu priču, kao i trenutak u kome smo se svi zajedno nalazili u trenutku stvaranja. Sjajan prostor Atlantis Event Centra je samo pomogao da se zamisli i ideje sprovedu u delo, a ovo je ujedno i potvrda da često mesto "diktira" odabir boja na našim stolovima, kako bi se sve jednako uklopilo i delovalo kao celina. To drugim rečima znači, da mama Danka ipak ništa nije prepustila slučaju, iako je svima onima koju spremali prvi rođendan njene mezimice, dala potpunu slobodu stvaranja. Koliko god to lepo i primamljivo zvučalo, ipak nosi ogromnu odgovornost, dozu treme i velkog preispitivanja tokom rada.

Međutim, sa Dankom je to bila prolećna pesma. Ova vrlo inteligentna Dama ( sa velikim D), je toliko iskrena, emotivna, puna ljubavi i dobrote, da nije bilo teško njen "čaroban svet" preneti na ovu prolećnu, slatku fantaziju. I ovaj put "radile" su emocije, pa tako je mnogo toga "mojeg" ostalo je na ovom stolu. Nemojte me pogrešno razumeti, ali.... iako se svakom dizajnu i izradi slatkog stola posvetim sa istom pažnjom, željom, voljom, ljubavlju, ipak me neke duše "nateraju" da na njima ostavim mrvicu više.... a mislim da se to vidi, zar ne ?

Ovom prilikom moram posebno da se zahvalim Dragani Puzavac na fantastičnoj saradnji. Ova mlada žena nije samo jedna od onih koje prave fantastične torte i kolače. Ona je, pre svega, umetnik. Torta na Magdeleninom prolećnom stolu je njen dizajn, njena kreacija i zaista je unikatna, što celoj ovoj priči daje još više na značaju. Drage mame, razmislite o tome. Da li Vaše dete zaslužuje punu pažnju, posebnost  i totalnu autentičnost, ili.....zaista mislite da kod nas ne možete pronaći nešto bolje od onoga što je na slikama sa Pinteresta ☺ ?

Ovaj put sam mnogo "razvezla"... ostavljam Vas da uživate u proleću, a ja idem na jednu ludu, šarenu, šljokičavu, zvezdastu, teenage žurku. Vidimo se uskoro, a Vi.... ne zadržavajte se mnogo ovde. Divan je dan, provedite ga sa svojim mališanima najbolje što možete. Vreme brzo leti...verujte mi ☺


Коментари

 1. Zaista fantastično i primereno jednoj maloj princezi! Prelepo!!! <3

  ОдговориИзбриши
 2. Stiglo je prolece i izmamilo osmehe na nasim licima...:) Princezin divan dan , upotpunila je Barbarina kreativnost koja je od neprocenjive vrednosti!!!Hvala za lepe reci i za ogromnu ljubav koja je "izlazila" iz prolecnog stola :) Veliko hvala za "mrvicu vise" i te kako se vidi!!!
  Zahvaljujem se citavom timu koji je ucestvovao u izradi stola , bez sumnje pravi profesionalci.
  I naravno besprekornoj Dragani Puzavac >3
  Jos jednom hvala Vam za sve , jer jedna je Barbara , jedinstvena i neponovljiva!
  mama Danka

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Jaoooo Danka....pa, ja sam ostala bez teksta posle ovih Vaših reči. Veća nagrada od ovoga ne postoji,...ustvari....ima nešto....onih par trenutaka sa Magdalenom u naručju. To je neprocenjivo ♥ ♥ ♥
   Još jednom HVALA na svemu, puuuuunoooo ♥

   Избриши

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови