BAŠTA PUNA LEPTIRIĆA...


... a u njoj najslađi, najveseliji i najlepši - DUNJA ♥

Dunjinu mamu, Mariju, sam upoznala pre par meseci na postavci stola "Kolačić". Tada smo se prvi put videle i prvi put sarađivale, ali...nije tako delovalo. Izgledalo je da to radimo po ko zna koji put i da smo se mesecima pripremale za sve to. Nije bilo "sudaranja", ometanja, premeštanja, "čudnih" pogleda i slično,... a dešava se ☺ Odmah sam znala da imam posla sa velikim profesionalcem, koji tačno zna šta je njegov posao, da uživa i VOLI u tome što radi, da se daje svim srcem, želi najbolje da da od sebe i da samim tim nema mesta sujeti ili još gore ljubomori. Kasnije sam shvatila, da je Marija inače "operisana" od takvih stvari i da uživa u lepim stvarima, ljubavi, cveću, kreativnosti, a najviše u svojoj Dunji. Da voli da usreći druge, a samim tim i sebe.

Upravo je njena najveća i kako sama kaže PREVELIKA ljubav bila povod da se nas dve ponovo vidimo. Naš veseli leptirić je imao svoje krštenje i proslavljao svoj prvi rođendan. Marija je skupila sjajnu ekipu za tu priliku i ja zaista, prvi put, moram detaljno da predstavim svakog, jer verujte oni to zaslužuju. 

Restoran Aleksandar nam je bio domaćin, FANTASTIČAN domaćin. Atmosfera, osoblje, uslužnost, toplina kojom ovo mesto zrači, srdačnost,... nismo to još nigde doživeli. A kada sam upoznala vlasnicu Nelu sve mi je bilo jasno. Ona uživa u ovakvim stvarima, raduje se kada njen restoran "oživi"i ugosti prvorođendance, svesrdno pomaže u svemu i trudi se da sve protakne savršeno. Marijina desna ruka Ivana, iz njenog Cvetnog Dizajn-a je i meni taj dan bila od nezamenljive pomoći. Na stolu se našlo jako puno cveća i trebalo je tim divnim cvetnim aranžmanima pronaći pravo mesto. Na kraju, jednako kao da je i napočetku,  sve čestitke  Dragani iz Torte i figurice Dragana Puzavac. Ova mlada žena definitivno ide ispred svog vremena i ja joj odajem svo zasluženo poštovanje.
Hvala Vam. Hvala svima. Nadam se i unapred radujem novoj saradnji, a Vi uživajte u ovoj leptirovoj bašti i njenoj princezi - DUNJI ♥
Коментари

  1. Grlim malog uspavanog leptirica, razmisljam o svemu i zelim da taj prelepi osecaj zauvek traje..Hvala Barbara na svemu, hvala ti sto postojis...hvala na divnim recima. Ovim tekstom si mnooogo rekla o nama ali mnoooogo i o sebi...sve pise u redovima ali i izmedju njih i znam da se mi i sada razumemo kao 05.12.2014. Presrecna sam zbog svega sto gore pise ali i zbog jednog velikog srca kome osmeh i radost nisu silazili sa lica, a koje je godinu dana pre bilo i srecno ali i tuzno jer tada nismo mogli da se veselimo zajedno...Hvala Vam svima, hvala Dunjinoj Marini i svim ljudima koje obožavamo i koji su nam "vetar u leđa", a oni znaju ko su.
    Mama Marija.

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Marija.... hvala na svemu....i onom što je rečeno i na onome što nije, a samo nas dve znamo ♥ ♥ ♥

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови