PLAVO SLONČE


Plavo slonče, moj drug Stefan i ja !
Sve sam rekla, zar ne ? ☺

Često, u razgovoru sa roditeljima, napomenem da slatki sto treba da odslikava malog slavljenika i sve ono što on voli, što ga interesuje, okupira, raduje i kroz šta je prošao u poslednjih godinu dana. Sanji to nisam morala da pričam. Ona je sa tom idejom i došla kod mene. Rezultat: ovo je možda drugi sto za koji mogu sa sigurnošću da kažem da "priča priču" i da nosi ime onoga za koga je pravljen.

Priprema za postavku je došla u vreme kada sam radila više od 12 sati dnevno i kada sam stvarno bila "zatrpana" poslom. Međutim, to malo lice me je sve vreme "dizalo" i postavljalo na noge bez i jedne reći. Kako ? Jednostavno. Njegove slike koje su bile spremljene za baner su stajale iznad mog radnog stola do samog polaska u igraonicu. Samo jedan pogled na njih je bio dovoljan da se nasmejem, zaboravim na umor, bol u leđima od prekomernog sedenja i nastavim kao da sam tek počela. Čak su me i moji sinovi često zadirkivali:
- Kako ti i tvoj drug Stefan? Družite se ?
- Ih,...još kako ☺
Mislim, da su bili malo ljubomorni, ali.....pravićemo se da nisu.

Slatki sto je nešto više od gomile slatkiša!!!
Jedno veliko HVALA mami Sanji, koja mi je pomogla da to i dokažem, a vas ostavljam da upoznate mog druga Stefana. Uživajte ☺

Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови