MIKI MAUS JE MALO "OTKAČIO"Andrej stvarno mnogo voli Miki Mausa i tema za njegov prvi rođendan je bila odavno izabrana. Trebalo je samo prilagoditi jednom malom, veselom, ljubopitljivom dečaku i učiniti da sto izgleda nešto malo drugačiji, zanimljiviji, šareniji i pun interesantnih detalja. Decembarsko sunce, koje je na momente podsećalo na martovsko,  dalo je sve od sebe da tako bude. "Igralo" je po radnom stolu Bombonice, dok se uveliko spremalo za ovaj vrlo važan i bitan događaj u životu malenog Andreja i uticalo na moje raspoloženje, maštu i kreativno "ludilo".

Mora se priznati da bez mame Tijane ništa ne bi bilo ovako dobro. Odrešene ruke i puno poverenje znače mnogo za nas koji se bavimo bilo kojim kreativnim radom. Tada dajemo svoj maksimum. Ulažemo u potpunosti celo svoje biće, ostavljamo u svom radu deo svoje duše i puno ljubavi, a to se na kraju vidi. Hvala Tijana ... na svemu ♥ ♥ ♥

Ne smemo zaboraviti ni ceo tim koji je učestvovao u pripremi ovog slatkog stola, a to su :

i naravno fotograf Sonja Lazukić, koju smo konačno upoznali na postavci slatkog stola našeg preslatkog prvorođendanca Andreja. Ovaj rođendan je poseban zbog mnogo čega, jedan od tih razloga je upravo i Sonja, a meni lično jedan od onih u kojima sam beskrajno uživala.
Hvala Vam na tome ☺


Коментари

  1. stvarno, ovaj aranžman i fotografije su zaslužile biti u nekom časopisu! Izvrsno, pogotovo odabir boja i broj 1!! Slastice i pakiranja su stvarno nešto posebno. Bomboničin tim se širi, to me posebno veseli.
    čestitke svima!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови