TISINA ČAROLIJANe zamerite...ovaj put pišem u prvom licu jednine. Ovaj put se ne može drugačije...ovo je ipak moja priča, koja se u jednom momentu preplela sa jednom drugom pričom i prerasla u bajku.

Često umem da prođem, pa čak i da se "očešem" o poznate i drage ljude, a da ih ne vidim. Oni koji me dobro poznaju kažu :
- Opet si odlutala? Na kom' li si sad oblaku? ☺
Sa druge strane retko kada sanjam. Oni isti, malopre pomenuti, znaju da kažu :
- Nema potrebe. Ti sanjaš otvorenih očiju.
Paaaaa,.... dobro....u pravu su i ovde nema razloga da im protivrečim. Mada,..možda i sanjam, ali se snova ne sećam.
Međutim, tog jutra sam se probudila sa vrlo jasnim, živim slikama u boji, koje sam videla sa one druge strane jastuka. Bila sam pod utiskom ceo dan i nekako mi je bilo toplo, milo, lako, meko... I kada sam pomislila kako bi bilo dobro da se onaj san nije ni završio, zazvonio je telefon.
Već na prvo "dobro veče" shvatla sam da on još uvek traje i da ću ga odsanjati otvorenih očiju neki trenutak duže. I bila sam u pravu.

Iva je Tisina mama. Da...obe nose imena prelepog i inspirativnog drveća. A ja sam baš tu noć sanjala šumu, ali ne onu strašnu i mračnu,već  nekako svetlucavu, mirisnu, romantičnu, punu zaljubljenih ptica i nekakvih slatkih crvenkastih plodova. Iva je vrlo živopisno objašnjavala kako zamišlja dekoraciju na Tisinom prvom rođendanu. Inače i ona se bavi sličnim poslom, a pored toga je i makeup artist.Uvela me je lako i mirno u svoj svet da sam se u jednom momentu pitala :da li ona ima onaj retki i davno zaboravljeni talenat za pričanje priča ili sam ja već nekom čudnom magijom obaveštena o svemu tome dan ranije. Ili je bolje reći noć ?

Nikad brže nisam uradila dizajn za galanteriju i sve ostalo što se od mene tražilo. Sve je teklo kao mleko i širilo oko sebe ljubav, romantiku, nežnost,....ma.... čaroliju !!! Uživala sam u svakom trenutku od početka do kraja i bilo mi je jako žao kada sam paket trebala da pošaljem za Zrenjanin. Neko me je pitao :
- Jesi li umorna ?
- Ne !
- Ženo, radiš bez prestanka već 18 sati...
- Pa ?
- Šta te drži ?
- Ne znam...neka čarolija ☺

Ne verujete ? Pogledajte fotografije koje slede, pa mi recite da je ne osećate....
Slike preuzete ODAVDE


Коментари

 1. Sretan rođendan bebici!
  Osim što skoro padnem u nesvijest svaki put kad vidim tvoj trud i rad, vidim i vesela i zadovoljna lica djece i roditelja. Onda se sve isplati.

  ОдговориИзбриши
 2. U pravoj čaroliji si ovog puta učestvovala... Sve je perfektno. Svaka čast, rekoh ti već ;)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Jeste....nekad je stvarno čarolija ☺
   Hvala na svemu, drugarice.... nema reči kojima bih mogla da iskažem svoju zahvalnost za sve....dobro je znati da si tu ♥ ♥ ♥

   Избриши
 3. Čoooveče kaaakva čarolija!!! Pa ja nisam imala pojma da ovo radiš, a i kako bi kad mene nema skoro godinu dana. Ovo je ludilo moram da širim dalje. Ženo,devojko, carice, svaka čast! : ***

  ОдговориИзбриши
 4. Čitam sad Vaš tekst, gledam fotografije, stomak mi se zgrcio, a suze trče po licu.
  Mala spava pored mene, nas dve u jednom krevetu, mazimo se dok je mala...valjda ce se uvek maziti sa nama.
  Eto zapisala sam se, ne bi li suze stale. Valjda mi se skupilo sve lepo i ono koliko smo je zeleli i sad spava pored mene. Miriše na slatko ~ danas baš kazem mužu.
  Mirisem je dok spava 💜
  Zaista malo je reci hvala...tako mala reč, za sve ono sto smo dobili od Vas Bombonice. Nekako za ceo zivot !
  Suše se obrazi☺
  Veliki zagrljaj !

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Vaše su stale, moje su pošle,...ali, to su one slatke i čarobne. One što pune dušu.
   Hvala Iva što ste me pustili da deo mog srca i duše ostavim na tim malim stvarima, na tako velikom i značajnom događaju u Vašem životu.
   Znam da će nam se putevi ponovo ukrstiti, jer još nekom će trebati naše zajedničke čarolije.
   Grlim Vas i ljubim obe... i ona će uvek mirisati na slatko...znam ♥

   Избриши

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови