SLATKI STO OBLAČAKVrlo mlada, vredna, vešta, iskrena, otvorena, vesela, kreativna, neizmerno zabavna  i pomalo nestašna ☺
To bi bio kratak i sažet opis mame Milijane, koja me je angažovala za postavku prvog slatkog stola njenog sina Vujadina. Za mene, ona će ubuduće i zauvek biti mama jednog malenog oblačka prelepog osmeha. A kada smo kod smeha i osmeha... moram Vam reći da su mi i sada, posle nedelju dana, usne razvučene od uha do uha, da prosto boli. Kroz glavu mi prolaze njene zabavne opaske i simpatična zapažanja koja su mi svako jutro pretvarala u veseo dan. Ovo nije bila saradnja, ovo je bila jedna velika igra u kojoj smo obe uživale i radovale se u svakom njenom trenutku. 

I sve se nakako uklopilo da nam se pridruži MAKKO i napravi ove fantastične fotografije i da Хангри Капкејк napravi savršene mafine, a sama Milijana preukusne popseve, kolačiće i voćne čašice. 
I što reče moja prijateljica Ivana, dovoljno je bilo da skočimo i da nas Zemlja odbaci....sve do oblaka ♥


Коментари

 1. Nemam ti više reči... Recimo da sam ti već sve rekla u vezi ovoga. Bravo, ekipo! :*

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala, draga ♥
   Najviše ti hvala na tome što si rodila jednu divnu devojku, sjajnog umetnika i što si naša najveća podrška . ♥

   Избриши
 2. Tim za 5!! Svaka tema ti leži, Barbara! I ovaj je put bio pun pogodak :)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala Anči ♥
   Ipak, .... moram reći da sve pohvale zaslužuje mama Milijana koja je ceo sto sama osmislila. Ovaj put, ja sam bila samo njena produžena ruka. Ona je još jedna od onih koje nikada neće "odrasti". Jedna od nas ♥

   Избриши
 3. Ženo ti nisi iz ove zemlje, hahahah!! Ove voćne čašice su mi vrh. :*

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Jagodice,moja ... često i sama izgovorim : " Mora da sam pala s' Marsa. Nisam ja sa ove planete".... mora da je onda tako :))))))

   Избриши

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови