SLATKA K'O KOLAČIĆPlavo, roze, vintage, kolačić i jedna mala slatka Staša .... to bi ukratko bila tema jednog od najlepših slatkih stolova koje smo radili do sada. Odmah moramo da se ogradimo i kažemo da dizajn nije naš. Naime, Stašinoj mami se jako dopala slična postavka slatkog stola, jedne velike slatke Dame koja živi i radi tamo negde preko okeana, pa je tražila da ga se okvirno držimo. Kako nam je rečeno, tako smo i uradili sa nekim sitnim izmenama i našim detaljima. Na kraju liči, ali je ipak malo drugačije i ono što je najvažnije, na kraju se mami mnogo više dopao od samog originala.

Staša će poneti u svoje odrastanje predivne slike sa svog prvog rođendančića. Poneće fantastične uspomene ♥ A za to je sigurno zaslužna naša MAKKO,  koja baš danas ima jedan važan i bitan događaj u svom životu i karijeri. Pa neka ti bude srećno i uspešno baš kako je prošao i ovaj stočić.

Da sto izgleda ovako kako izgleda pomogli su nam :
Hvala svima ! Posebno jedno VELIKO HVALA Stašinoj mami Jeleni na ukazanom poverenju i što nam je dozvolila da malo sanjamo roze- tirkizne snove ☺


U nastavku slatkog i jedan slavljenički, dečiji sto samo za Stašu i njene divne drugare ♥
Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови