HELLO KITTY i CUPCAKE


Dve sestre, dve teme, dva rođendana i jedan šareni, veseli  slatki sto !!!
Iako je prvobitna ideja bila da se ova žurka održi u dvorištu porodične kuće naših domaćina i da još jedan slatki sto ima svoju premijeru pod vedrim nebom, moralo je doći do brzinske promene plana.  Na žalost, od "vedrog neba" nije bilo ni traga, a kiša je pretila svakog momenta da nam sve pokvari, pa smo odlučili da se sklonimo unutra.

Kada je energija dobra i kada pozitivno mislite ništa ne može da Vam pokvari ovako lep dan, a bilo je fenomenalno. Puno radosti, poklona i iznenađenja. Prvi poklon dobila je starija slavljenica Nikolina od naše drugarice Unikatea-e . Pošto je njena tema bila Hello Kitty i prva je od nas naručila slatki sto na tu temu,  dobila je obećanu kapu sa likom ove omiljene mačkice. Sjajan poklon za ovu mladu Damu koja nije baš oduševljena kada treba da se slika, ali je nama za ljubav to ipak učinila.
Hvala Niki ♥

Isti lik nosila je i pinjata za koju su se, kao i uvek, pobrinuli naši drugari iz Pinjata shop Beograd. I, uostalom, kakva je to žurka bez pinjate.
Ako se pitate gde je onaj mali vragolan ili mlađa slavljenica Ana...psssst !!! Ona je naš kratak boravak tamo prespavala , kako bi bila sveža i odmorna za žurku. Verujemo da je bila vrlo iznenađena onim što je dočekalo nakon buđenja. ☺

I na kraju da ne zaboravimo našeg velikog drugara Aleksandra T. koji je opet napravio set sjajnih fotografija, kako bi Vam sve ovo prezentovali i naravno Jasminu iz Torte Divan Dan koja se pobrinula za slavljeničke torte.

To bi bilo sve narode!
Vidimo se na sledećem rođendanu. Možda baš kod Vas ☺


Hvala mami Ivani i tati Stoletu na dozvoli da postavimo sliku njihovih slatkiša na stranicama našeg bloga. A sad....reci KEZZZZ !!!


Mama Ivana nije uspela da ostavi komentar na stranicama našeg bloga, zbog toga nas je zamolila da prenesemo njen komentar sa naše FB strane što upravo i činimo :Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови