DA LI MUNJA NAVIJA ZA CRVENU ZVEZDU ☺


Rođendan Miloša, Nikole i Stefana je bio naš prvi "trostruki" rođendan i ne zna se ko ga je više iščekivao. Da li slavljenici, da li mama koja im je priredila ovo predivno iznenađenje ili mi. Izazov je bio veliki, jer ipak su to tri rođendana, sa dve teme na jednom slatkom stolu, ali je veliko olakšanje što je mama Magdalena poklonila poverenje celom timu i tako nam olakšala posao. Mi se zaista divimo kako je uspala da više od dve nedelje ne otkrije ni jedan jedini detalj onoga što se sprema njenim najdražim dečacima. Teško je kada ne možete da podelite radost i oduševljenje sa onima koje najviše volite, ali mislimo da se na kraju trostruko isplatilo.

Opet na jednom mestu Dolcelina, Pinjata Shop Beograd i Bombonica. Uigran tim, koji ipak pravi najslađe slatke stolove i priređuje najluđu zabavu, a ovakvi rođendani se definitivno dugo pamte. Nama su uvek najvažniji dečiji komentari i utisci. Ono što nam je potvrdilo da smo uspeli, jesu komentari dece koja su izlazila iz igraonice i vrlo česta pitanja koja su postavljena roditeljima : "Mama, hoćeš meni da napraviš ovakav rođendan? Tata, hoću i ja slatki sto! "

Ovaj put je naš domaćin bila igraonica "Ostrvo sa blagom" na Bežanijskoj Kosi. Još jedna u nizu koja nije baš obaveštena o detaljima, postavci i značenju slatkog stola na dečijim rođendanima, ali ima vremena - naučiće i shvatiti da uspeh u poslu dolazi ukoliko održavate kvalitet, radite na sebi i unosite stalne inovacije ;)

Još jednom HVALA mami Magdaleni i 

♪ SREĆAN ROĐENDAN, DELIJE ♫

  

Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови