PETRIN SLATKI STO


Petra je proslavila svoj prvi rođendan i krštenje, a mi smo bili počastvovani da ovoj malenoj princezi, čarobnog osmeha, postavimo nezaboravni slatki sto.

Ovaj put nas je ugostio poslovni klub i restoran "Košutnjak" u svom prelepom ambijentu. Fantastična usluga, ljubaznost  i profesionalizam osoblja čini da se osećate više nego dobrodošli. Sve pohvale sa naše strane, jedno veliko HVALA i svaka čast.

Za čak TRI torte na stolu se pobrinula radionica Tortino Fondan. Fascinatno je koliko torte ni malo ne odstupaju od fotografija koje smo dobili prilikom pravljenja dekoracije za slatki sto. To nam je puno značilo. BRAVO !!!

Za nas je ovo bilo divno i nezaboravno iskustvo u svakom smislu te reči, a najviše zahvaljujući mami Milici. Prelepa Dama, sa velikim slovom "D", koja prosto zrači optimizmom, razoružava osmehom,  osvaja iskrenošću i toplinom svoje duše. Ukazala nam je veliku čast, dala bezgranično poverenje, a nama je ostalo da to opravdamo. Velika odgovornost je učinila da se oseti i nešto pozitivne treme, koja je uvek dobrodošla ako želite da date sve od sebe.

Da li smo uspeli ?
Mislimo da osmesi ove dve Dame govore sve.
HVALA VAM ♥Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови