PRVI LETNJI ROĐENDANI


Leto 2014-te je zvanično počelo u subotu 21.Juna i otvorilo sezonu najslađih, najšarenijih i najveselijih rođendana. "Bombonica" je sa svojim specijalnim poklon pakovanjima napunjenim bombonicama, ovog vikenda, prisustvovala čak na DVA. Svoje prve rođendane su proslavili Jovan i Aleksandar. 


Jovan je imao pravi MORNARSKI rođendan . Mama Ivana se pokazala kao savršeni organizator i učinila sve da prvi rođendan njenog Jovana bude događaj za pamćenje. Vodila je računa o svakom detalju, čak i onom najsitnijem i nikako nije dozvolila da joj bilo šta promakne. Mi joj zaista od srca čestitamo na tome, zahvaljujemo na fenomenalnim fotografijama profesionalnog fotografa Sonje Lazukić, koje nam je poslala, na predivnom komentaru , koji nas motiviše da budemo još bolji i što nam je ukazala bezgranično poverenje.

"Samo da javim da je naš mornarski rodjendan sjajno prosao. Gosti su bili odusevljeni kutijicama, pa su me zapitkivali gde sam vas i kako pronasla. Svi su poneli svoju kuci, ni jedna nije ostala, sto vam sve govori... "

♥ HVALA IVANA ♥


Dan kasnije, svoj prvi rođendan je proslavio i mali Aleksandar. Bio je to pravi crveno-beli spektakl inspirisan "starkama". Njegovi roditelji su obilazli danima Beograd uzduž i popreko ne bi li pronašli ove najpopularnije i najslikanije patike na svetu, obavezno u crvenoj boji i to u broju 20. Ko kaže da se upornost ne isplati ☺ ? 
USPELI SU !!!


Zahvaljujemo se mama Sanji na svemu: na ukazanom poverenju, na fenomenalnoj energiji , na fotografijama, na kreativnoj slobodi i na predivnom komentaru :

Jos jedanput se zahvaljujem Bombonici na predivnim kutijicama koje su ulepsale nas divan dan - Aleksandrov 1. rodjendan. "

♥ HVALA SANJA ♥Ukoliko Vam se dopala cela ova slatka rođendanska priča i želeli biste i Vi da priredite svom detetu ovako nešto, kontaktirajte nas putem FB strane ili putem elektronske pošte.
Čekamo Vas ☺

Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови