MALO KREATIVNOSTI - PUNO DEČIJE RADOSTI


Deci ne treba puno da budu srećna i zadovoljna, a nama treba još manje da im priredimo jednu ovakvu "igrariju". Potrebno je nešto balona, malo slatkiša, konfeta i par iglica. Ukoliko imate strelice za pikado, ovo će biti još zanimljivije i zabavnije, a Vas niko ne zadržava, možete slobodno da im se pridružite.


Balone punite konfetama i slatkišima ( najbolje bombonama i malim lizalicama) i kačite ih na zid koji je predhodno zaštićen nekim materijalom u vidu debljeg kartona ili stiropora. Obeležite mesto odakle će se baloni gađati strelicama i napravite "vrstu". Jedno po jedno dete gađa balone i ono što pogodi to i osvoji. Ukoliko nemate strelice, iskoristite iglice, ali onda svekom detetu koje trenutno igra stavite povez na oči. Neka u svakom balonu bude različiti sadržaj, što će igru učiniti još zanimljivijom i neizvesnijom. Decu možete  podeliti  u dve grupe i tako napraviti jedno malo takmičenje, gde ste Vi obavezan sudija. Neka navode jedno drugo da buše balone sa najvećim rednim brojem u kome je i najveći ili najbolji sadržaj.

Spremite se na mnogo galame, cike, vriske, ali i zaraznog dečijeg smeha i neizmerne radosti.Naši predlozi bombona za punjenje balona, koje možete pronaći u "Bombonici" .
U blizini je i "Balon centar", poznat po izuzetno velikom izboru balona i koji će ih Vam  vrlo rado napuniti  proizvodima iz "Bombonice"☺


Коментари

Постави коментар

Hvala na komentaru ♥

Популарни постови