SLATKI ROĐENDAN


Ona je prava devojčica ♥ Voli balet i slatkiše. To je ujedno bila i tema njenog drugog rođendana.Vrlo jednostavna torta ukrašena raznobojnim šlagom podseća na hrpu šarenih bombona. Nema mame koja ovo ne bi znala da napravi, a za spretne ruke jedne bake ovo je pravi "mačiji kašalj" ☺


Svetlucave baletanke i suknjica od raznobojnih traka tila su pravi poklon za ovu malenu prinzecu.  


Bez omiljenih joj lizalica i bombona ova proslava nije mogla da prođe, a mama...


...se baš potrudila oko aranžiranja. U jednom od narednih postova ćemo Vam objasniti kako se pravi ovaj aranžman od lizalica i šta još možete da koristite u tu svrhu. 


Plavi stolnjak, buketić gerbera, malo slatkiša, rođendanska torta i ne mnogo dodatnih ukrasa su učinili da ovaj slatki sto bude efektan i vrlo primamljiv.


A sve to može da se postavi u kuhinji ili trepezariji i kao što vidite, ne mora da bude savršeno. Važno je da samo da imate dobru volju i jaku želju da usrećite Vašu mezimicu.


Na kraju, obradujte i njene goste. Po mali znak pažnje u lepim kesicama i simpatičnim pakovanjima, učiniće da, pored svog, uveselite i još neko dete na ovaj divan dan. O slatkišima, bojama za tortu i pakovanjima ne morate puno da brinete, jer tu je BOMBONICA. Pozovite ih ili ostavite poruku u njihovom inbox-u gde će Vam slikom i rečima pomoći da brzo, jednostavno i sigurno dođete do slatkog rešenja ☺
♥ Da slatko bude još slađe ♥

Коментари

Популарни постови